Desert pandispan cu lapte fierbinte sau Torta al latte caldo

de Rahela Velicu in Prajituri, 11 Aug 2017 | 1979 vizualizari

 

Reteta aceasta ii apartine Andreei - https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-lapte-cald-64569.html
Am adaugat insa, mai multa faina (20 de gr in plus), oleaca de zahar, un plic de praf de copt si in locul zaharului pudra, eu am pudrat prajitura cu cacao. 
A iesit o minunatie!

 

INGREDIENTE


  • 3 oua
  • 180 g zahar
  • 120 ml lapte
  • 60 g margarina Unirea sau unt
  • 200 g faina
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 lingurita de praf de copt
  • cacao
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu lapte fierbinte sau Torta al latte caldo:

Mai intai, mixam ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana cand se ingroasa ca maioneza si zaharul este topit. Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei, nu scoase de la frigider.


Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt si amestecam cu o spatula. Punem laptele la fiert impreuna cu untul sau margarina taiata in cubulete mici si lasam pana cand margarina se topeste. Laptele va fi fierbinte. Il turnam usor peste compozitia noastra si amestecam bine.


Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preicalzit, la 170 de grade C, pentru 30 de min. sau pana cand trece testul cu scobitoarea. Tava mea a fost mica, de 21/21 cm.


Pudram cu cacao si lasam la racit.

 

TIPS-URI

1

Puteti pudra cu zahar pudra pandispanul.

2

Daca aveti tava mare, dublati cantitatile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu lapte fierbinte sau Torta al latte caldo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rahela Velicu 1

13.08.2017, 12:03

Rocsi 1

13.08.2017, 19:49

Imi plac enorm prajiturile astea asa pufoase!

Rahela Velicu 1

13.08.2017, 22:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de branza si mure