Prajitura cu mere necoapta(de post)

de Michelle in Prajituri, 12 Mar 2010 | 16910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mere rase
  • 2 plic budinca vanilie
  • 600 ml apa
  • 300 gr zahar
  • 300 gr biscuiti simpli
  • 200 ml frisca vegetala
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere necoapta(de post):

Merele impreuna cu 550 ml apa si zaharul se pun la foc,cand fierb se adauga ,praful de budinca diluat in 50 ml apa,cand s-a ingrosat luam de pe foc si adaugam un pic de scortisoara.

Se tapeteaza o tava cu folie se adauga jumatate din mere apoi se pune un strat de biscuiti ,merele ramase si biscuiti.Se lasa cca 3 ore sa se raceasca bine...

Apoi se rastoarna pe o tava se portioneaza si se orneaza cu frisca si scortisoara!

 

TIPS-URI

1

simplu ,rapid si bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere necoapta(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

DIANA B 1

04.10.2010, 13:09

La favorite !

elena1988 1

02.02.2011, 16:36

ccrisstiana 1

16.01.2012, 17:30

o adaug la favorite! chiar merita incercata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de mere cu branza