Prajitura turnata cu branza

de lacrimioara in Prajituri, 12 Oct 2012 | 4969 vizualizari

 

Este o reteta cunoscuta de toata lumea simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 9 linguri de zahar,
  • 9 linguri de ulei,
  • 9 linguri de lapte
  • 12 linguri de faina,
  • 1 lingura praf de copt.
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr de branza de vaci,
  • 4 oua,
  • 6 linguri de zahar,
  • putina sare,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • putina lamaie razalita sau esenta de lamaie,
  • 5 linguri gris,
  • 1 mana de stafide, asta daca doriti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu branza:

Ouale se freaca cu zaharul pana devin ca o crema, dupa care adaugam uleiul treptat. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt putin cate putin si laptele. Trebuie sa fie un aluat care sa curga, sa fie putin mai gros decat cel  de clatite.

Umplutura: se amesteca branza cu ouale si zaharul, punem si grisul, coaja de lamaie si  amestecam bine.

Punem jumatate de compozitie intr-o tava normala tapetata cu hartie si dam la copt 10 minute, dupa care o scoatem si punem amestecul de branza  peste blat, iar peste branza punem cealalta jumatate de aluat ramasa si dam la copt inca 40 minute.

Se lasa la racit dupa care se pudreaza cu zahar praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III negru

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 900 lei
3599.99 lei
2699.99 lei

Bijou Espresso Machine

- 900 lei
1599.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

12.10.2012, 19:30

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:30

iamiiii iamiiiiiiii

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 08:05

trebuie incercata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

ieri la 21:18

Pui crocant la cuptor

ieri la 21:07

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu pere,caramel şi brânză