Prajitura turnata cu branza

de lacrimioara in Prajituri, 12 Oct 2012 | 3354 vizualizari

 

Este o reteta cunoscuta de toata lumea simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 oua,
  • 9 linguri de zahar,
  • 9 linguri de ulei,
  • 9 linguri de lapte
  • 12 linguri de faina,
  • 1 lingura praf de copt.
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr de branza de vaci,
  • 4 oua,
  • 6 linguri de zahar,
  • putina sare,
  • 1 pliculet zahar vanilat,
  • putina lamaie razalita sau esenta de lamaie,
  • 5 linguri gris,
  • 1 mana de stafide, asta daca doriti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu branza:

Ouale se freaca cu zaharul pana devin ca o crema, dupa care adaugam uleiul treptat. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt putin cate putin si laptele. Trebuie sa fie un aluat care sa curga, sa fie putin mai gros decat cel de clatite.


Umplutura: se amesteca branza cu ouale si zaharul, punem si grisul, coaja de lamaie si amestecam bine.


Punem jumatate de compozitie intr-o tava normala tapetata cu hartie si dam la copt 10 minute, dupa care o scoatem si punem amestecul de branza peste blat, iar peste branza punem cealalta jumatate de aluat ramasa si dam la copt inca 40 minute.


Se lasa la racit dupa care se pudreaza cu zahar praf.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

MotanLaOale 1

12.10.2012, 19:30

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:30

iamiiii iamiiiiiiii

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 08:05

trebuie incercata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura saseasca cu branza dulce