Prajitura "turnata "cu dovleac

de ionela2682 in Prajituri, 10 Mai 2011 | 6134 vizualizari

 

O prajiturica pe care o aveam salvata demult si astazi i-a venit si ei randul.....este ...bunaaaaaa rau!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 9 linguri zahar
  • 9 linguri ulei
  • 9 linguri lapte
  • 12 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • Umplutura:
  • 500 g dovleac
  • zahar dupa gust
  • optional: nucsoara.
  • scortisoara
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "turnata "cu dovleac:

Pregatirea umpluturii:


-dovleacul ras se pune la calit cu putin ulei si zaharul dupa gust ( eu am adaugat si 2 plicuri de zahar vanilat),dupa gust se poate adauga scortisoara si nucsoara


-se tine pe foc pana scade zeama ,se lasa la racit


Pregatirea aluatului:


-ouale,zaharul,laptele,uleiul si putina sare se mixeaza bine


-se adauga pe rand faina in care am amestecat praful de copt si se omogenizeaza compozitia


-se toarna in tava cu hartie de copt,1/2 din aluat si se da la cuptor pentru 10-15 min


-se toarna compozitia de dovleac in strat uniform si se acopera cu restul de aluat


-se introduce din nou la cuptor si se tine pana se rumeneste frumos


-rece se pudreaza cu zahar si se portioneaza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "turnata "cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ionela2682 1

12.05.2011, 09:43

Bucataras Medi 1

12.05.2011, 11:01

ce frumos arata................

Sylvia 1

13.05.2011, 13:01

superb arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de cartofi, dres cu ouă și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 23:13

Tort Fanta

ieri la 20:59

Muratura asortata

ieri la 19:48

Branzoaice umplute cu mere

ieri la 18:18

Fursecuri cu afine, curmale, nuci si migdale

de Ancutsa 5

ieri la 18:07

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de nuci