Prajitura turnata cu mere

de Laly in Prajituri, 22 Oct 2010 | 7737 vizualizari

 

Simplu,rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de mere
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de gris
  • scortisoara
  • zahar dupa gust
  • 1lingura de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu mere:

Se curata merele de coaja si se dau pe razatoare.


Intr-un castron se amesteca faina,grisul,zaharul si scortisoara.


Peste amestecul uscat se adauga merele rase.Se amesteca bine pana se omogenizeaza toata compozitia.


Se unge un vas cu unt si se toarna compozitia.Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.


Se taie cand s-a racit complet.Este delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu mere" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

susu 1

13.03.2013, 14:52

Deci e demult la mine la favo, super reteta, interesanta, daca e la fel de gustoasa n-am ce zice si rapid de facut. Maine asta fac, un chec simplu si pe asta, m-am cam puturosit ce-i drept revin cu impresii

susu 1

13.03.2013, 14:53

Inca ceva, n-am inteles bine merele nu trebuiesc curatate? si cantitatea de 1.5 este cu tot cu coaja si cotor sau 1.5 dupa ce le-am curatat?

susu 1

13.03.2013, 14:58

Gata m-am lamurit 1.5 kg mere necurate si dupa ce le cantaresc se curata, am citit iar reteta.

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura marmorata cu mascarpone