Prajitura turnata cu mere

de Laly in Prajituri, 22 Oct 2010 | 5809 vizualizari

 

Simplu,rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de mere
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de gris
  • scortisoara
  • zahar dupa gust
  • 1lingura de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura turnata cu mere:

Se curata merele de coaja si se dau pe razatoare.


Intr-un castron se amesteca faina,grisul,zaharul si scortisoara.


Peste amestecul uscat se adauga merele rase.Se amesteca bine pana se omogenizeaza toata compozitia.


Se unge un vas cu unt si se toarna compozitia.Se da la cuptor pana se rumeneste usor deasupra.


Se taie cand s-a racit complet.Este delicioasa.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura turnata cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

susu 1

13.03.2013, 14:52

Deci e demult la mine la favo, super reteta, interesanta, daca e la fel de gustoasa n-am ce zice si rapid de facut. Maine asta fac, un chec simplu si pe asta, m-am cam puturosit ce-i drept revin cu impresii

susu 1

13.03.2013, 14:53

Inca ceva, n-am inteles bine merele nu trebuiesc curatate? si cantitatea de 1.5 este cu tot cu coaja si cotor sau 1.5 dupa ce le-am curatat?

susu 1

13.03.2013, 14:58

Gata m-am lamurit 1.5 kg mere necurate si dupa ce le cantaresc se curata, am citit iar reteta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi si crema de gris