Prajitura Tweety

de DanaModog in Prajituri, 20 Mai 2014 | 1887 vizualizari

 

E o prajitura delicioasa care e pe placul tuturor.

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 6 albusuri
  • 180 g zahar
  • 200 g nuca macinata
  • 3 linguri de faina
  • Un praf de copt
  • pentru crema
  • 6 galbenusuri
  • 3 linguri de faina
  • 300 ml lapte
  • 6 linguri de zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • pentru ornare
  • Ciocolata razuita

Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Tweety:

6 albusuri se bat spuma tare, se adauga 180 gr zahar, 200 gr nuca macinata, 3 inguri de faina si un praf de copt. Se amesteca toate si se da la cuptor. Dupa ce s-a racit, deasupra se pune o crema.


Crema: 6 galbenusuri , 3 linguri faina, 300 ml lapte, 6 linguri zahar ,2 plicuri zahar vanilat


Se pune la foc mic si se fierbe pana se ingroasa amestecand incontinu. Dupa ce s-a racit se adauga 150 gr margarina rama si se freaca bine pana devine ca o pasta si se pune deasupra pe prajitura.


Se razuieste deasupra ciocolata sau se presara ornamente

 

TIPS-URI

1

Se poate pune nuca macinata si in crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Tweety" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

20.05.2014, 19:36

Bine ai venit!

DanaModog 1

21.05.2014, 11:30

Multumesc

- TABITA - 1

21.05.2014, 11:49

Buna prajitura si arata super! Bine ai venit!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Sah-Mat