Prajitura umeda cu iaurt

de Gherca Daniela in Dulciuri, 27 Oct 2014 | 3173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua mici
  • 120g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150g iaurt (eu am pus de fructe de padure)
  • 150g faina
  • O lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de ulei
  • zeama de la o lamaie
  • coaja de lamaie
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura umeda cu iaurt:

Batem oaule cu zaharul si un praf de sare pana se topeste, adaugam pe urma iaurtul, vanilia si amestecam din nou pana omogenizam totul. Urmeaza sa punem uleiul, faina cu bicarbonatul de sodiu, dupa ce mai amestecam putin, punem zeama si coaja de lamaie.


Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.


O servim rece, alaturi de o cafeluta, lapte sau ceai!

 

TIPS-URI

1

Eu am folosit tava cu diamentru de 22

2

Puteti folosi iaurt simplu

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura umeda cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

tarasmariana 1

28.10.2014, 03:49

dantes 1

28.10.2014, 09:46

Buna!

elucubratiiculinare 1

28.10.2014, 16:23

interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu iaurt