Prajitura Zburlita

de Sasha1 in Prajituri, 29 Mar 2014 | 4504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 250g zahar
  • 250 ml untura topita
  • coaja portocala
  • 1 plic praf de copt
  • faina cat cuprinde
  • gem visine
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Zburlita:

Topim untura pe care o punem intr-un vas inalt, spargem ouale, adaugam zaharul, coaja de portocala, praful de copt si faina cat cuprinde, pana devine un aluat destul de omogen, ca cel pentru cornulete.


Se pastreaza din aluat cam cat un mar mare si se lasa deoparte. Cealalta parte se intinde pe foaia de copt pe care se pune intr-o tava patrata,se unge cu gemul de visine si cu ajutorul unei razatoare dam aluatul pus deoparte peste gem.


Se da la cuptor pentru 15 minute la 180 grade. Se serveste cu zahar pudra!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Zburlita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Profesional Versa

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 370 lei
2499.99 lei
2129.99 lei

COMENTARII (9)

GeorgiaA 1

29.03.2014, 23:14

Super!

Rocsi 1

30.03.2014, 10:57

O prajitura pe placul meu

Sasha1 1

30.03.2014, 11:52

ma bucur!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!