Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici

de RuxyRux in Prajituri, 29 Apr 2014 | 1515 vizualizari

 

Deliciu la micul dejun :)

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza dulce( puteti alege branza dulce cremoasa)
  • 2 oua
  • 5 linguri smantana
  • 5 linguri rase de zahar pudra
  • 6 linguri amidon
  • 1 lingurita praf de copt stins cu cateva picaturi de lamaie
  • vanilie
  • coaja rasa de la o portocala
  • dulceata de piersici( daca nu va place inlocuiti cu dulceata preferata)
  • zahar pudra vanilat pentru decor
  • 6 forme mari de briose din silicon
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici:

Intr-un vas se amesteca branza dulce cu smantana, ouale, zaharul pudra vanilia si aromele. Se mixeaza bine sa se faramiteze branza dulce.


Se adauga amidonul si praful de copt.


Se pune compozitia in forme la mijloc asezam o lingurita de dulceata.


Preincalzim cuptorul la 180 de grade si coacem prajiturelele timp de 25, 30 de minute in functie de cuptor.


Se lasa sa se raceasca bine . Se pot servi direct din forme. Pudram prajiturile( sau nu) si le decoram cum dorim.


Delicioase!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajiturele cu branza dulce si dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (44)

Rocsi 1

30.04.2014, 10:31

Una o sa fie a mea

RuxyRux 1

30.04.2014, 19:49

Multumesc Luana, Rocs

tarasmariana 1

19.02.2015, 20:51

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Baigli cu mac