Prajituri "Arici"

de farfuriavesela in Prajituri, 5 Mai 2014 | 5594 vizualizari

 

Aici puteti urmari reteta video!!!
http://youtu.be/D_wFbNl-SqI

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri de zahar, dar puteti pune mai mult pentru a fi mai dulci
  • 1 pachetel praf de copt
  • 3 linguri de untura / unt
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceşcuţă lapte caldut
  • faina cat cuprinde (aprox 500 gr)

Pentru ornat

  • 1 albus pentru ornat
  • 50 gr stafide
  • 100 gr nuca macinata sau taiata cu cutitul
  • 2 lingurite zahar pudra
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajituri "Arici":

Frecam bine galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul, se adauga celelalte ingrediente pe rand si se omogenizeaza bine


Adaugam faina, praful de copt si iar faina pana cand obtinem un aluat ce nu se va mai lipi de maini


Din aluatul pregatit formam bilute de marimi potrivite, si in loc de ochisori infigem stafide


Batem albusul cu un praf de sare, spuma tare


Aricii ii dam cu albus spuma numai de partea de deasupra si apoi ii presam putin in nuca macinata


Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt, nu foarte apropiati pentru ca in cuptor mai cresc


Se pun in cuptorul incins, la temperatura potrivita, pana se coc si se rumenesc


Dupa ce se racesc se dau cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajituri "Arici"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

anca_rm 1

06.05.2014, 09:12

ce draguti aricii tai ,

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:13

adela_64 1

11.06.2014, 07:52

wow ce bine arata !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu biscuiti