Prajituri "Arici"

de farfuriavesela in Prajituri, 5 Mai 2014 | 6748 vizualizari

 

Aici puteti urmari reteta video!!!
http://youtu.be/D_wFbNl-SqI

 

INGREDIENTE

  • 3 galbenusuri
  • 4 linguri de zahar, dar puteti pune mai mult pentru a fi mai dulci
  • 1 pachetel praf de copt
  • 3 linguri de untura / unt
  • 3 linguri de ulei
  • 1 ceşcuţă lapte caldut
  • faina cat cuprinde (aprox 500 gr)

Pentru ornat

  • 1 albus pentru ornat
  • 50 gr stafide
  • 100 gr nuca macinata sau taiata cu cutitul
  • 2 lingurite zahar pudra
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajituri "Arici":

Frecam bine galbenusurile cu un praf de sare si cu zaharul, se adauga celelalte ingrediente pe rand si se omogenizeaza bine


Adaugam faina, praful de copt si iar faina pana cand obtinem un aluat ce nu se va mai lipi de maini


Din aluatul pregatit formam bilute de marimi potrivite, si in loc de ochisori infigem stafide


Batem albusul cu un praf de sare, spuma tare


Aricii ii dam cu albus spuma numai de partea de deasupra si apoi ii presam putin in nuca macinata


Ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt, nu foarte apropiati pentru ca in cuptor mai cresc


Se pun in cuptorul incins, la temperatura potrivita, pana se coc si se rumenesc


Dupa ce se racesc se dau cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajituri "Arici"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

anca_rm 1

06.05.2014, 09:12

ce draguti aricii tai ,

_Alina_ 1

07.05.2014, 11:13

adela_64 1

11.06.2014, 07:52

wow ce bine arata !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert paleuri cu ciocolata