Prajtura cu mere

de MIUTA in Dulciuri, 28 Noi 2010 | 2851 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg mere
  • 3 pachete biscuiti picnic la 55g
  • margarina pentru tapetat tava
  • 6 linguri zahar pentru mere
  • scortisoara
  • 4 pl.zahar vanilat
  • BLAT
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajtura cu mere:

Se tapeteaza bine o tava cu margarina.Se pun biscuitii sfaramati si deasupra merele care au fost rase,stoarse si amestecate cu zahar,vanilie si scortisoara. Se preseaza merele usor cu mana sa se fixeze uniform peste biscuiti.Se mixeaza un blat din 4 albusuri batute spuma cu 4 linguri zahar.Se adauga galbenusurile si praful de copt.La sfarsit se incorporeaza faina amestecand cu o lingura usor.Se toarna peste mere si se introduce tava la cuptor la foc iute 10 minute si foc mediu inca 20 minute. Se scoate din cuptor si dupa preferinta se pune zahar pudra cand s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajtura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

29.11.2010, 11:36

Vin si eu la o feliuta

La Ancuta 1

29.11.2010, 12:48

ce bine ar merge la cafea

Sylvia 1

29.11.2010, 18:50

wow ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de coacaze rosii/negre
  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

”Urși” de mămăligă cu brânză

de RODIMUR 5

ieri la 19:36

Salata de cruditati

de Oana 9

ieri la 14:09

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

pe 15.10 la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

pe 15.10 la 21:36

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mar (de post)