Prajtura cu mere

de MIUTA in Dulciuri, 28 Noi 2010 | 3348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg mere
  • 3 pachete biscuiti picnic la 55g
  • margarina pentru tapetat tava
  • 6 linguri zahar pentru mere
  • scortisoara
  • 4 pl.zahar vanilat
  • BLAT
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajtura cu mere:

Se tapeteaza bine o tava cu margarina.Se pun biscuitii sfaramati si deasupra merele care au fost rase,stoarse si amestecate cu zahar,vanilie si scortisoara. Se preseaza merele usor cu mana sa se fixeze uniform peste biscuiti.Se mixeaza un blat din 4 albusuri batute spuma cu 4 linguri zahar.Se adauga galbenusurile si praful de copt.La sfarsit se incorporeaza faina amestecand cu o lingura usor.Se toarna peste mere si se introduce tava la cuptor la foc iute 10 minute si foc mediu inca 20 minute. Se scoate din cuptor si dupa preferinta se pune zahar pudra cand s-a racit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajtura cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Laly 1

29.11.2010, 11:36

Vin si eu la o feliuta

La Ancuta 1

29.11.2010, 12:48

ce bine ar merge la cafea

Sylvia 1

29.11.2010, 18:50

wow ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere