Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Aveam prin casa ceva marzipan ramas de la Pasti si ma tot "impiedicam" de el.
Acum, dupa ce am facut bulgarasii astia de bucurie ;), va trebui sa ma aprovizionez din nou cu marzipan :)).
Punem intr-un robot de bucatarie samburii de nuca impreuna cu marzipanul. Folosind ustensila (cutitul) pt taiere, lasam amesteculsa se mixeze pt 5 minute. Adaugam lichiorulsi il mai mixam inca 3 minute.
Din amestecul obtinut, formam pralinele.
Ciocolata o topim pe bain-marie. Dupa ce ciocolata a devenit lichida, oprim focul si scufundam pralinele de marzipan in ea. Le scoatem pe o tava tapetata cu harie de copt si le lasam peste noapte la temperatura camerei pentru a se intari ciocolata.
Enjoy
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult