Praline de tahini

de Delicii Sanatoase in Prajituri, 20 Aug 2013 | 1837 vizualizari

 

Praline de tahini - raw vegan.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr tahini
  • 3 Lg carob (sau cacao)
  • 3 Lg miere (sau dupa gust)
  • 1 Lg pudra de lucuma (optional)
  • 50 ml ulei de cocos presat la rece (sau unt de cacao)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praline de tahini:

Eu am folosit pasta de tahini cumparata, facuta din seminte integrale de susan. Se gaseste in magazinele naturiste. Dupa gust mai mult ca sigur nu e din seminte crude de susan. Asadar cei care vor pasta din seminte crude pot face acasa in robot. Topiti uleiul de cocos pe baie de aburi si puneti toate ingredientele in robotul cu lama S.


Se poate face si fara robot. Doar trebuie sa le amestecati intr-un bol pana este totul bine omogenizat. In robot merge insa mai usor Le-am pus in forme de silicon si le-am lasat peste noapte in frigider. Daca vreti sa le serviti imediat, puneti-le in congelator aprox. 30 min. Sunt asa de fine si de delicate.


Cu drag,


Valentina


DeliciiSanatoase.ro

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Praline de tahini" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

anca_rm 1

21.08.2013, 10:36

wow , cred ca sunt bune

Micutza Luana 1

21.08.2013, 14:53

MotanLaOale 1

21.08.2013, 18:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piscoturi si doua creme de ciocolata