Pranz de vara

de aziz in Pui, 24 Iul 2011 | 5987 vizualizari

 

Un pranz delicios si sanatos pentru o zi torida de vara,cu minim de stat la bucatarie......

 

INGREDIENTE

  • o cana  mare de grau fiert(300 gr)
  • o cutie de porumb fiert
  • cateva frunze de salata verde
  • ceapa rosie marinata
  • sucul de la o lamaie
  • 2 bucati piept de pui sau fileuri ca pentru snitel
  • o ceapa taiata rondele
  • usturoi 2-3 catei
  • 2 linguri ulei de masline sau de care doriti
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pranz de vara:

    Carnita o punem intr-o tigaie de teflon impreuna cu rondele de ceapa pina se rumeneste pe ambele parti ,apoi saram si piperam .

Scoatem carnita si ceapa intr-o caserola cu capac, peste care adaugam bucati de usturoi taiat si lasam acoperit pina in momentul servirii.Tigaia nu va grabiti sa o spalati ca partea buna acum vine :))turnam 2 linguri de ulei peste ,,arsura,, din tigaie si jumatate pahar de apa calda (iar daca nu aveti copii la masa puteti adauga niscai chilli)si amestecam cu o lingura de lemn ,sosul obtinut il turnam in caserola peste carne si ceapa,acoperim din nou.Intr-un bol amestecam porumbul fiert ,graul fiert scurs si racit,frunzele de salata taiate ,rupte cum doriti,putina ceapa rosie marinata in otet,ceapa din caserola cu carne (nu toata)amestecam usor, saram, piperam si in momentul servirii adaugam sosul din caserola cu carne si sucul de lamaie.Ii va da un gust fantastic .Se serveste impreuna cu carnita ca de gratar frageda si aromata.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pranz de vara" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pui fript cu chat masala