Pui prajit cu sos de soia

de -Miti- in Pui, 15 Noi 2014 | 1179 vizualizari

 

O reteta usoara din bucataria asiatica si care va fi si pe placul celor ce gusta pentru prima oara mancaruri din aceasta parte a lumii.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2-3 linguri de sos de soia dark
  • 1/2 lingurita de ulei de susan
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui prajit cu sos de soia:

Pulpele de pui se curata si se spala. Eventual, le puteti dezosa. Se taie in 3 bucati ( 1 bucata pulpa inferioara si 2 bucati pulpa superioara) si se pun la marinat cu sosul de soia si uleiul de susan. Daca nu aveti sos de soia dark, il puteti folosi si cel normal. Adaugati suficient ca sa se marineze bucatile de pui, dar nu exagerati ca sa nu fie prea sarat.


Lasam deoparte cel putin 30 de minute ca sa se marineze pulpele de pui. Se pot lasa si peste noapte.


Infierbantam ulei intr-o craticioara si cand e fierbinte, adaugam pe rand bucatile de pui. Nu le ingramadim, le punem in asa fel incat sa nu se atinga una de cealalta. Lasam sa se rumeneasca pe o parte, apoi intoarcem pe cealalta. Lasam sa se prajeasca si pe cealalta parte si le scoatem.


Se serveste cu o garnitura de orez la aburi si o salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui prajit cu sos de soia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

reisnaor_2006 1

16.11.2014, 11:25

Bya Ralu 1

16.11.2014, 15:32

cred ca e super gustos

MotanLaOale 1

16.11.2014, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu 7 condimente