Degetele de pui la cuptor

de Rocsi in Pui, 30 Oct 2011 | 4765 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • jumatate piept de pui fara piele si os
  • 1 ou
  • 4 linguri apa minerala
  • sare
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • 1 lingura unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele de pui la cuptor:

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un servet.


Taiem fasiute pe lung,subtirele.


Le batem foarte putin cu ciocanul de snitele si le condimentam,pe ambele parti,cu sare si piper.


Oul il batem cu un praf de sare si un praf de piper.


Adaugam apa minerala,apoi faina,in ploaie.


Amestecam bine sa nu fie cocoloase,si faceti un aluat putin mai gros ca la clatite.


Intr-un bol punem putin pesmet.


Luam o tava si o tapetam cu hartie de copt.


Trecem fasiile de pui prin amestecul de ou,apoi prin pesmet si le asezam in tava.


Asa procedam pana le terminam pe toate de facut.


Intre ele punem bucatele de unt.


Dam tava in cuptorul incins.


Lasam degetelele pana prind o culoare usor aurie,apoi le intoarcem pe partea ailalta,sa prinda aceeasi culoare.


Cand sunt gata le soateti,le lasati putin sa se raceasca si serviti.


Sa aveti pofta!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Rocsi 1

01.11.2011, 10:44

nadina

kamy 1

02.11.2011, 22:01

pui imi place

Rocsi 1

03.11.2011, 14:29

kamy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume si sos de hrean