Piept de pui umplut cu ficăţei

de catalina in Pui, 9 Apr 2009 | 6261 vizualizari

 

Ce poti face dintr-un piept de pui si cativa ficatei?

Am incercat sa fac ceva mai deosebit pentru ziua fiului meu…eu zic ca am reusit! Musafirii n-au cazut pe spate dar s-au lins pe buze!

 

INGREDIENTE

  • doua bucati de piept de pui dezosat
  • 300 g ficatei de pui
  • ceapa verde
  • cativa catei de usturoi
  • o mana de legume congelate
  • un pic de unt
  • un ou
  • miez de paine
  • nitel marar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut cu ficăţei:

Pieptul de pui l-am transat si l-am batut bine, l-am pus cu sare, usturoi si boia dulce sa sada cateva ore.

Ficateii de pui i-am inabusit intr-un pic de unt, am pus peste ceapa verde, usturoiul si legumele congelate, le-am lasat ceva timp in tigaie sub capac. Apoi am amestecat cu miez de paine facut faramite si am dat tigaia la racoare pe balcon. Cand s-au linistit am amestecat totul cu un ou batut si gata umplutura.

Totul a fost condimentat cu sare si piper dupa pofta inimii!

Am umplut bucatile de piept, le-am rulat, fixat cu scobitori si le-am dat la cuptor cam o ora sau poate un pic mai mult.

Cand s-au racit le-am taiat frumos si le-am servit!

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ficăţei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Geanina87 1

28.01.2014, 06:51

La multi ani!

Bunica 1

28.01.2014, 12:59

La multi ani!

babi5 1

14.12.2014, 16:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!