Praz cu masline si pui

de fluturas in Pui, 11 Mar 2010 | 8375 vizualizari

 

o mancare delicioasa cu carne sau fara....merita incercata!

 

INGREDIENTE

  • un pui mic la 1 kg
  • 4 fire de praz mai groase
  • 300g masline negre
  • o ceapa
  • sos de rosii
  • un pahar vin alb
  • cimbru
  • sare,piper
  • patrunjel
  • oregano

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praz cu masline si pui:

Se pune carnea de pui taiata bucati sa se rumeneasca in ulei.Se scoate pe o farfurie ,apoi in grasimea ramasa se caleste ceapa tocata apoi se pune si prazul taiat rondele.Cand s-au rumenit se adauga sosul de rosii,maslinele oparite si scurse,condimentele,vinul.La sfarsit se pune in sos carnea si se lasa la cuptor 10 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Praz cu masline si pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

madi_marin 1

12.03.2010, 09:06

chiar n+am mai facut cam de multicel o mancarica de praz...si mai ales cu carne ...imi place foarte tare....

silvi0ara 1

12.03.2010, 11:10

Ce bun,imi place mult prazul.

violette 1

12.03.2010, 11:45

yammy, yammy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui in sos de vin si salvie