Profiterol

de Julie in Dulciuri, 19 Mai 2010 | 4550 vizualizari

 

Atunci cand am facut ecler , din acelasi aluat am mai facut si niste mici gogosele pe care le-am pastrat la frigider, cu gandul ca o sa fac profiterol. Am cumparat si inghetata asa ca nimic nu ma mai opreste ...

 

INGREDIENTE

  • gogosele de ecler
  • budinca de ciocolata
  • inghetata
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Profiterol:

Din aluat oparit formam cu posul mici gramajoare rotunde pe care le coacem 15 minute la foc iute si inca 5 la foc normal.Le lasam apoi sa se raceasca si le putem pastram la frigider pentru cand avem nevoie.


Cu ajutorul unui pos ,umplem gogoselele cu budinca de ciocolata ,preparata conform instructiunilor de pe plic.


Montam profiterolul:


Asezam in cupe mai intai inghetata apoi 2-3 gogosele umplute, apoi inca putina inghetata si la sfarsit decoram cu frisca. In functie de ziua in care am pregatit profiterolul eu am mai folosit capsuni si toping de visine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Profiterol" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Julie 1

20.05.2010, 09:57

Mmm! Tort de profiterol? Ma duc sa vad!

Krystyan Trendy 1

15.11.2013, 17:25

delicios

delia64 1

20.11.2013, 10:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!