Pufoasă cu ananas

de madi_marin in Prajituri, 11 Aug 2011 | 26566 vizualizari

 

Am vrut să fac o prăjitură simplă care să meargă lângă o cană cu lapte. Aş fi putut alege orice fructe, dar la ananas mi-era gândul cam de mult. Şi am ales varianta asta. A ieşit o minunatie de prăjitură pufoasa cu ananas, cu gust fin şi aromă delicată…..

 

INGREDIENTE

  •  6 ouă
  • 8 linguri cu zahăr
  • 8 linguri cu făină
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 păstaie de vanilie
  • 1 conservă ananas cuburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pufoasă cu ananas:

Separăm ouăle. Albuşurile le batem spumă tare cu un praf de sare si cu zahărul. Gălbenuşurile le frecăm cu uleiul. Amestecăm cele două compoziţii. Se adaugă făina cernută cu praful de copt si vanilia. Se amestecă uşor.


Compoziţia se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt. Deasupra se pun cubuleţele de ananas . Tava se dă la cuptor pentru 25 minute.


După răcire prajitura pufoasa cu ananas se presară cu zahăr şi se porţionează.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pufoasă cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

babi5 1

18.11.2013, 17:04

gesica 1

18.11.2013, 18:12

Bya Ralu 1

18.11.2013, 22:07

buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA CU CREMA DE VANILIE SI BEZEA