Pufoasă cu ananas

de madi_marin in Prajituri, 11 Aug 2011 | 27586 vizualizari

 

Am vrut să fac o prăjitură simplă care să meargă lângă o cană cu lapte. Aş fi putut alege orice fructe, dar la ananas mi-era gândul cam de mult. Şi am ales varianta asta. A ieşit o minunatie de prăjitură pufoasa cu ananas, cu gust fin şi aromă delicată…..

 

INGREDIENTE

  •  6 ouă
  • 8 linguri cu zahăr
  • 8 linguri cu făină
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 păstaie de vanilie
  • 1 conservă ananas cuburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pufoasă cu ananas:

Separăm ouăle. Albuşurile le batem spumă tare cu un praf de sare si cu zahărul. Gălbenuşurile le frecăm cu uleiul. Amestecăm cele două compoziţii. Se adaugă făina cernută cu praful de copt si vanilia. Se amestecă uşor.


Compoziţia se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt. Deasupra se pun cubuleţele de ananas . Tava se dă la cuptor pentru 25 minute.


După răcire prajitura pufoasa cu ananas se presară cu zahăr şi se porţionează.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pufoasă cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

babi5 1

18.11.2013, 17:04

gesica 1

18.11.2013, 18:12

Bya Ralu 1

18.11.2013, 22:07

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Petre Roman