Pui aromat la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 28 Noi 2015 | 1188 vizualizari

 

#gatescpentruocarte.Delicios si satios de te lingi pe degete.

 

INGREDIENTE

  • un pui potrivit
  • 150 g de unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita de delikat
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita de oregano
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 4 linguri ulei de masline Cirio
  • 100 gr vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat la cuptor:

Pentru inceput am spalat puiul bine si l-am curatat de impuritati. Cu ajutorul unui cutit cu varf subtire am facut un buzunar intre pielea puiului si carne.


Cele 150 de grame de unt le-am lasat sa se inmoaie la temperatura camerei si am amestecat cu restu de ingrediente, cu exceptia vinului si uleiului de masline. Cand compozitia s-a omogenizat bine am umplut buzunarele facute la pui.


La exterior l-am uns cu ulei de masline, l-am condimentat cu sare, piper, boia de ardei dulce si l-am pus intr-o forma de yena. Am turnat vinul deasupra si l-am dat la cuptor la temperatura de 220 de grade. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Din cand in cand am uns puiul cu zeama pe care a lasat-o in timp ce era la cuptor.

2

Poate fii servit cu orice garnitura alaturi de sosul format in vas care este un deliciu.

3

Puteti adauga ce ingrediente doriti si buzunarul puiului poate fii umplut si cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

29.11.2015, 14:47

Bun aromel

Gicuta69 1

03.12.2015, 09:31

reisnaor_2006 1

11.12.2015, 11:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi