Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
#gatescpentruocarte.Delicios si satios de te lingi pe degete.
Pentru inceput am spalat puiul bine si l-am curatat de impuritati. Cu ajutorul unui cutit cu varf subtire am facut un buzunar intre pielea puiului si carne.
Cele 150 de grame de unt le-am lasat sa se inmoaie la temperatura camerei si am amestecat cu restu de ingrediente, cu exceptia vinului si uleiului de masline. Cand compozitia s-a omogenizat bine am umplut buzunarele facute la pui.
La exterior l-am uns cu ulei de masline, l-am condimentat cu sare, piper, boia de ardei dulce si l-am pus intr-o forma de yena. Am turnat vinul deasupra si l-am dat la cuptor la temperatura de 220 de grade. Pofta buna!
1
Din cand in cand am uns puiul cu zeama pe care a lasat-o in timp ce era la cuptor.
2
Poate fii servit cu orice garnitura alaturi de sosul format in vas care este un deliciu.
3
Puteti adauga ce ingrediente doriti si buzunarul puiului poate fii umplut si cu legume.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult