Pui aromat la cuptor

de reisnaor_2006 in Pui, 28 Noi 2015 | 4055 vizualizari

 

#gatescpentruocarte.Delicios si satios de te lingi pe degete.

 

INGREDIENTE

  • un pui potrivit
  • 150 g de unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita de delikat
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita de oregano
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 4 linguri ulei de masline Cirio
  • 100 gr vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat la cuptor:

             Pentru inceput am spalat puiul bine si l-am curatat de impuritati. Cu ajutorul unui cutit cu varf subtire am facut un buzunar intre pielea puiului si carne.

             Cele 150 de grame de unt le-am lasat sa se inmoaie la temperatura camerei si am amestecat cu restu de ingrediente, cu exceptia vinului si uleiului de masline. Cand compozitia s-a omogenizat bine am umplut buzunarele facute la pui.

             La exterior l-am uns cu ulei de masline, l-am condimentat cu sare, piper, boia de ardei dulce si l-am pus intr-o forma de yena. Am turnat vinul deasupra si l-am dat la cuptor la temperatura de 220 de grade. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Din cand in cand am uns puiul cu zeama pe care a lasat-o in timp ce era la cuptor.

2

Poate fii servit cu orice garnitura alaturi de sosul format in vas care este un deliciu.

3

Puteti adauga ce ingrediente doriti si buzunarul puiului poate fii umplut si cu legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui aromat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui de tara