Pui Caprese

de MyFancyCake in Pui, 5 Oct 2011 | 5128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui dezosati,
  • 2 cepe rosii,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 lingurite boia de ardei,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 1/2 lingurita piper,
  • 400 gr mozzarella proaspata,
  • 5 rosii,
  • frunze de busuioc,
  • 5 linguri ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Caprese:

Taiem pieptul de pui cubulete si il amestecam cu ceapa taiata cubulete mici, usturoiul zdrobit, sare, piper, boia si 3 linguri ulei de masline. Lasam amestecul la marinat 2-3 ore, dar cel mai bine de seara pana dimineata.


Dupa trecerea timpului de marinare, rasturnam tot amestecul intr-o tigaie teflonata, fara alt adaos de grasime si il prajim timp de aproximativ 10 minute.


Ungem un vas termorezistent cu 2 linguri ulei de masline. Captusim fundul vasului cu felii de rosii, apoi adaugam felii de mozzarella si frunzulite de busuioc.Adaugam apoi jumatate din cantitatea de pui, acoperim cu rosii, adaugam cealalta jumatate din carnea de pui, frunzulite de busuioc si la sfarsit incheiem cu felii de mozzarella.


Dam la cuptor timp de 30-40 de minute pana se gratineaza frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Caprese" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

MIUTA 1

06.10.2011, 23:13

Delicios

adry88 1

07.10.2011, 15:56

bun

babi5 1

20.02.2013, 14:47

Buna reteta...dar cu ce am putea inlocuii mozarela nu sunt adepta brinzeturilor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la microunde