Tocanita cu ceapa si pulpite de pui

de Cris2711 in Pui, 24 Sep 2016 | 1199 vizualizari

 

Asa o tocanita delicioasa pentru o sambata de septembrie cu soare.

 

INGREDIENTE

  • 4 cepe
  • 6 pulpite de pui
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 100 ml suc de rosii
  • 5-6 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • ierburi de Provence
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ceapa si pulpite de pui:

Pulpitele de pui se calesc in ulei de masline ,apoi se scot intr-un castronel.


Ceapa se taie Julienne apoi se caleste in uleiul in care s-au calit si pulpitele.


Cand este calita se adauga sucul de rosii si rosiile cherry taiate pe jumatate.


Toate acestea cand sunt calite se sting cu vinul alb.


Se adauga si condimentele de mai sus sau care va plac voua.


Se adauga si pulpitele in tocanita.


Apoi se lasa sa fiarba la foc mic,am adaugat 400 ml apa.


Se pune capacul deasupra si se lasa sa fiarba circa o ora.


Eu am adaugat si galustele bavareze cu 10 minute inainte de a fii gata.


Cand este gata se serveste cu o garnitura la alegere,eu am ales galuste bavareze ca tot este perioada de Oktoberfest!


Si o salata de castraveti a armonizat cu tocanita de ceapa si pui.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

o mamaliguta langa-un deliciu

2

cu muraturi deasemenea

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ceapa si pulpite de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

25.09.2016, 13:58

Bunaciune de bunaciune!

diaconta 1

27.09.2016, 16:12

O bunatate tocanita asta

Cris2711 1

27.09.2016, 17:58

Dia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu galuste