Pui continental

de RuxyRux in Pui, 24 Mar 2011 | 2935 vizualizari

 

Din ciclul "Cartea regala de bucate", a Principesei Margareta a Romaniei, o reteta deosebita care apartine lui John Wesley Walker.

 

INGREDIENTE

  • *6 pulpe de pui
  • *450 ml supa crema de ciuperci preparata in casa
  • *200 gr ciuperci Paris la cutie sau proaspete( ciupercile obisnuite albe rotunde de la supermarket)
  • *500 gr orez integral( maroniu)
  • *sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui continental:

Preparam supa crema de ciuperci.


Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe pachet. avand grija sa-l fierbem la jumatate sa ramana tare bobul. Se toarna orezul intr-o tava mare de Jena.


Se incalzeste cuptorul la 175 grade. In reteta este mentionat sa punem pulpele de pui crude deasupra orezului, eu am modificat putin in sensul ca le-am tras la tigaie 5 minute pe fiecare parte in putin ulei de masline. Se aseaza pulpele deasupra orezului si se toarna supa crema de ciuperci. Se aseaza feliile de ciuperci peste pui si se pune la cuptor timp de o ora si jumatate.


Se sareaza dupa gust. Pentru ca mie imi place ca orezul sa nu fie foarte uscat am mai pus din cand in cand in acest timp putina supa crema peste pui.( am facut putin mai multa) Se serveste cu putin praf de chilli deasupra( eu am sarit aceasta etapa deoarece nu suport iuteala). Este un preparat extraordinar de gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui continental" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

RuxyRux 1

26.03.2011, 14:07

Onesta,..scumpo tu esti nr 1 te-am pus de muuulta vreme la favo

RuxyRux 1

26.03.2011, 14:08

Mersi Motanel

adry88 1

20.05.2011, 17:26

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci champignion cu copanele de pui.