Pui continental

de RuxyRux in Pui, 24 Mar 2011 | 2690 vizualizari

 

Din ciclul "Cartea regala de bucate", a Principesei Margareta a Romaniei, o reteta deosebita care apartine lui John Wesley Walker.

 

INGREDIENTE

  • *6 pulpe de pui
  • *450 ml supa crema de ciuperci preparata in casa
  • *200 gr ciuperci Paris la cutie sau proaspete( ciupercile obisnuite albe rotunde de la supermarket)
  • *500 gr orez integral( maroniu)
  • *sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui continental:

Preparam supa crema de ciuperci.


Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe pachet. avand grija sa-l fierbem la jumatate sa ramana tare bobul. Se toarna orezul intr-o tava mare de Jena.


Se incalzeste cuptorul la 175 grade. In reteta este mentionat sa punem pulpele de pui crude deasupra orezului, eu am modificat putin in sensul ca le-am tras la tigaie 5 minute pe fiecare parte in putin ulei de masline. Se aseaza pulpele deasupra orezului si se toarna supa crema de ciuperci. Se aseaza feliile de ciuperci peste pui si se pune la cuptor timp de o ora si jumatate.


Se sareaza dupa gust. Pentru ca mie imi place ca orezul sa nu fie foarte uscat am mai pus din cand in cand in acest timp putina supa crema peste pui.( am facut putin mai multa) Se serveste cu putin praf de chilli deasupra( eu am sarit aceasta etapa deoarece nu suport iuteala). Este un preparat extraordinar de gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui continental" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

RuxyRux 1

26.03.2011, 14:07

Onesta,..scumpo tu esti nr 1 te-am pus de muuulta vreme la favo

RuxyRux 1

26.03.2011, 14:08

Mersi Motanel

adry88 1

20.05.2011, 17:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui