Pui crocant cu fulgi de porumb

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 2629 vizualizari

 

Una dintre preferatele noastre ....mai ales cand nu stiu ce sa fac ceva rapid :))).

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 punga de fulgi de porumb fortza
  • 3 oua
  • faina
  • sare, piper, pasta de ardei iute si dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant cu fulgi de porumb:

Taiem pieptul in fasii subtiri cat degetul, dupa care le spalam bine si le lasam sa se scurga. le presaram cu putina sare si piper, dupa care le amestecam bine cu pasta de ardei.


Lasam cateva ore la rece.Intre timp cele 2 oua le batem, le amestecam cu faina pana obtinem un aluat gros (mult mai gros ca la clatite), amestecam bine cu condimentele si lasam cateva minute sa se mai ingroase.


Fulgii de porumb i-am pus intr- un prosop curat de bucatarie si cu sucitorul i-am spart marunt. Fasiile de piept se scufunda in aluatul gros din oua, dupa care se tavalesc bine in fulgii de porumb maruntiti. Se prajesc in ulei incins la foc mediu pe ambele parti. Se scot pe o hartie absorbanta si se servesc calde cu diferite sosuri.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Catalina L 1

29.08.2015, 21:05

yammmm

Adele 1

30.08.2015, 14:39

Bya Ralu 1

30.09.2015, 17:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Beef Wellington
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulete de cascaval cu cartofi

de Rocsi 9

la 11:52

Focaccia cu carnat si rozmarin

ieri la 23:56

Mancare de fasole cu afumatura, la slow cooker Crock-Pot

de Ancutsa 5

ieri la 20:20

Bostan copt cu paprika afumata si curcuma

de buggy 1

ieri la 19:14

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la cuptor