Pui crocant și aromat

de georgiaskitchen in Pui, 25 Ian 2014 | 884 vizualizari

 

Această rețetă o am de pe blogul Laurei Sava. Foarte bună, dar interzisă celor care sunt la dietă, adică mie...:)

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 100 g pesmet
  • 150 g iaurt (am avut 140g)
  • ulei pentru prăjit
  • o linguă rasă de sare
  • un vârf de cuțit piper măcinat
  • 1 linguriță boia dulce
  • 1linguriță oregano
  • 1 linguriță praf de usturoi (eu nu am pus)
  • 1 linguriță boia iute (opțional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui crocant și aromat:

Spălați pieptul de pui, îl uscați cu un șervet de bucătărie îl tăiați în bucăți potrivite și îl puneți cu iaurtul într-un vas la marinat cel puțin 30 min.


Amestecați pesmetul cu condimentele și treceți carnea prin acesta apăsând ușor.


Puneți pe foc o tigaie cu ulei și când acesta s-a încins prăjiți pe rând bucățile de carne pe care apoi le scoateți pe o hârtie absorbantă pentru a elimina excesul de ulei.


Le puteți servi cu sos de usturoi, cu maioneză sau ketchup și bineînțeles înaoțite de o porție generoasă de cartofi prăjiți.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui crocant și aromat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

simona72 1

25.01.2014, 19:05

Super!!

georgiaskitchen 1

25.01.2014, 19:10

Da laura_n...

Rocsi 1

25.01.2014, 20:46

Mmm ce bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute, la cuptor, cu cartofi molcomi