Pui cu cartofi

de Larisel in Pui, 11 Dec 2013 | 1206 vizualizari

 

Aveam prin congelator niste aripioare cu tot cu spate si am zis ca sa le fac cumva. Ciorba era, asa ca le-am aruncat in ceaun, am mai pus una alta si asta a iesit.
I-as putea spune un alt fel de ostropel, gustul a fost cam acelasi.

 

INGREDIENTE

  • 2 spinari de pui cu tot cu aripioare
  • 3 cartofi
  • 2 linguri de bulion
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de ulei
  • vreo 3 catei de usturoi
  • 250ml de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi:

Am spalat carnea si am curatat cartofii, i-am taiat "grosolan" asa imi plac mai mult.


Am pregatit din ulei, lingurile de bulion, sare si piper un fel de sos pe care l-am pus peste carne, in ceaun.


Turnam cana de apa peste si acoperim o folie de aluminiu, lasam la foc mediu, sa nu fie foarte tare.


Verificam din cand in cand, iar cand carnea este aproape gata punem usturoiul taiat feliute. Acoperim si mai lasam pana cand carnea este gata.


Cartofii i-am pus sa dea in clocot in apa cu sare, iar apoi i-am pus in tava pentru vreo 15 minute, inainte sa-i bag in cuport i-am piperat si sarat un pic, am considerat ca mai aveau nevoie si bine am facut!


Am facut si o salata de morcov, am mancat cu pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

simona72 1

11.12.2013, 17:47

Rocsi 1

11.12.2013, 19:56

Simplu si bun

Larisel 1

11.12.2013, 22:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08