Pui cu alune

de Brindusa in Pui, 14 Apr 2010 | 1902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (cca 600 g), taiat mic
  • 1 ceapa rosie, taiata mic
  • 4 fire ceapa verde
  • 3 catei de usturoi, taiati mic
  • 3- 4 cm ghimbir taiat mic
  • 100 g alune, prajite in putin ulei
  • 5 linguri ulei
  • 3 - 4 linguri sos de soia (in loc de sare)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu alune:

Incalzeste foarte bine un wok (tigaie mare) , adauga uleiul si incalzeste-l. Pune puiul si amesteca continuu, la foc mare, pana ce capata o culoare aurie (sa nu se arda). Adauga ceapa rosie, usturoiul si ghimbirul. Amesteca si gateste 3-4 minute. Adauga 3 fire de ceapa verde, taiate mic si mai amesteca 2 minute. Daca ti se pare ca sosul se arde, pune cate putina apa. Pune sosul de soia si alunele si mai lasa pana ce puiul e facut. Cand servesti, presara ceapa verde.


Serveste cu taietei sau orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu alune" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Brindusa 1

14.04.2010, 23:12

mihaela, curajul vine... mancand La inceput pune doar cateva alune, ca sa vezi cum e. Si daca nu-ti place, asta e! Alta data nu mai faci.

Brindusa 1

14.04.2010, 23:14

Ana, cu unt de arahide e putin mai diferit, pentru ca nu mai e textura crocanta data de alunele intregi. Sunt sigura ca si al tau a fost foarte bun.

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:20

Prezentarea este de nota 10 cu felicitari.Am mancat la o prietena si tare mi-a placut.Tot am zis ca o sa fac,dar acum vazandu-l chiar o sa fac si eu.Felicitari.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi si maioneza de usturoi