Pui cu cartofi la cuptor

de roxanamiti in Pui, 24 Ian 2011 | 9557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 copanele( ale mele erau micute),
  • 1 kg. cartofi mici,
  • 16 rosii chery,
  • 5 linguri de ulei,
  • 3 linguri otet balsamic,
  • 1 lamaie,
  • 2 linguri de sos de soia,
  • piper,
  • sare,
  • pantrujel,
  • 10g. unt,
  • baia de ardei iute,
  • 1 lingurita de ierburi aromatice,
  • condiment pt . pui,
  • sos dulce - iute( din comert),
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi la cuptor:

3 linguri ulei, otetul balsamic, sucul de la lamaie, sosul de soia, lingurita de ierburi aromatice, condimentul pt. pui, piperul si sarea se amesteca apoi se ung bine copanelele si se lasa la macerat timp de 2 ore( eu le am lasat o noapte). Se pune tot in tava si se da la cuptor 170 grade timp de 40 de minute(depinde cat de crocante le doriti)

Curatam cartofii, punem 2 linguri de ulei,untul,  boiaua de ardei iute ,piperul,  sarea si dam la cuptor timp de 20 minute( eu am pus tava impreuna cu tava de pui). Cu 5 minute inainte de a scoate tava cu cartofi punem rosiile chery si pantrujelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos curry