Pulpe de pui cu ardei gras si vin la cuptor

de mirela0911 in Pui, 28 Aug 2011 | 8212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1/2 lgt. busuioc uscat
  • 1 rosie
  • 100 ml vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu ardei gras si vin la cuptor:

Se spala pulpele si se taie in doua. Se sterg cu prosop de hartie de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas de yena. Se stropesc cu ulei de masline asa dupa ochi.


Ardeii se spala si se taie fasiute care se aseaza peste pulpe.


Rosia se opareste, se curata de coaja si se taie bucatele mai mici si se aseaza in tava. Usturoiul se curata si se pune intreg in tava, se presara deasupra busuiocul uscat.


Se toarna vinul si se acopera vasul cu folie. Se da la cuptor pentru aprox. 20-25 minute dupa care se indeparteaza folia si se da din nou la cuptor. Din cand in cand se mai stropesc pulpele cu sosul din tava.


Se lasa la cuptor pana se rumenesc frumos. Se servesc alaturi de cartofi piure si salata de care doriti. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu ardei gras si vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Cris2711 1

05.10.2011, 10:44

oana_pisicutza16 1

05.10.2011, 19:03

yammy foarte bun

mihaelar63 1

06.10.2011, 14:29

Si vesele si gustoase
Arata senzational

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui