Pui cu ciuperci in sos de smantana

de laura_n in Pui, 14 Iun 2013 | 16145 vizualizari

 

Delicios...si o idee buna de pranz!

 

INGREDIENTE

  • o bucatica piept pui (aprox 200-300 gr)
  • o caserola ciuperci pleurotus (aprox 500 gr)
  • 300 gr smantana (eu am folositcu continut mai scazut de grasime)
  • 4-5 catei usturoi
  • oregano
  • sare
  • 3 lg ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci in sos de smantana:

Pieptul l-am spalat si l-am taiat cubulete. Ciupercile le-am spalat si le-am lasat un pic la scurs, dupa care le-am tocat grosier.


Usturoiul l-am curatat si am zdrobit cateii cu un cutit.


Intr-o tigaie, am pus la incins un pic de ulei masline, am aruncat cateii de usturoi si am adaugat pieptul de pui. Am lasat sa se rumeneasca bine, dupa care am adaugat ciupercile taiate. Am presarat un pic de sare si am lasat sa fiarba in zeama care se formeaza de la ciuperci.


Intr-o cana, am pus un pic de ulei masline, oregano si smantana. Am amestecat cu o lingura si am turnat toata compozitia peste ciuperci.


Am lasat la fiert inca vreo 20min pana cand a scazut zeama si s-a format un sos mai gros.


Se poate servi cu mamaliguta calda, insa eu nu am mai reusit sa fac.


 

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 16 lei.

2

foarte gustos cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

alba_zori 1

16.06.2013, 21:39

minunat

DIANA B 1

31.10.2013, 09:56

Excelenta !!!

laura_n 1

31.10.2013, 10:51

Diana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor