Tocanita de pui cu ceapa

de Rocsi in Pui, 20 Apr 2010 | 10647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe(eu am pus 2 pulpe si un piept de pui cu os)
  • 6-7 cepe
  • 1 morcov
  • 1 rosie mare
  • 3 cartofi
  • piper
  • vegeta
  • ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Pulpele se spala bine si sa taia in doua.


ceapa se curata,se spala,se toaca marunt.


morcovul se curata,se spala se toaca cubulete.


cartofii se curata,se spala se taie in 2 sau 4.


intr-o tigaie se pune putin ulei,se pune carnea si se rumenete putin pe ambele parti,apoi se pun 2-3 cani de apa.


peste se adauga ceapa si morcovul si se fierb circa 15-20 min.


dupa aceste timp se pun si cartofii.


rosia se curata de pielita,se taie cubulete si se adauga in oala.


se pune piper si vegeta dupa gust .


cu 5 min inainte de a inchide aragazul se pune si pasta de tomate care se amesteca cu putina apa.


cand e gata inchideti aragazul si serviti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

20.04.2010, 16:59

multumesc tuturor

nadina73 1

20.04.2010, 17:32

super 5 furuclite,arta foarte bine

Dana Cristea - pusikmea 1

22.04.2010, 16:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute cu ciuperci