Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Foarte bune... este reteta greceasca
Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se condimenteaza.
Se ia o foaie de placinta se unge cu pensula cu ulei si apoi se taie pe latime in 2 bucati. Pe fiecare bucata se aseaza o fasie piept de pui, o fasie de kaizer si una de cascaval. Apoi se ruleaza si se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt.
Cand am terminat toate rulourile de pus in tava le ungem cu lapte si le bagam la cuptorul inchis pentru 15-20 de minute. Le scoatem si le mai ungem inca o data cu lapte si le mai bagam 10 minute. Apoi le scoatem si le ungem cu ou. Le mai bagam cam 5 minute, pana prind o culoare aurie.
Se scot pe platou si se servesc cu icre si masline.
Pofta buna!
1
Inainte de a termina de impachetat ruloul ungem capetele cu ulei ca sa fim siguri ca nu se desface.
2
Se aseaza in tava cu partea terminala in jos.
3
Cascavalul si kaizerul se taie fasii subtiri.
4
Nu se pune mult cascaval deoarece se topeste si iese din aluat.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult