Rulouri de pui

de Dana2010 in Pui, 28 Ian 2010 | 4982 vizualizari

 

Foarte bune... este reteta greceasca

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 pachet de foi de placinta
  • 200 g kaizer
  • 200 g cascaval
  • 50 ml ulei
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • vegeta si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se condimenteaza.

Se ia o foaie de placinta se unge cu pensula cu ulei si apoi se taie pe latime in 2 bucati. Pe fiecare bucata se aseaza o fasie piept de pui, o fasie de kaizer si una de cascaval. Apoi se ruleaza si se pun intr-o tava in care am pus hartie de copt.

Cand am terminat toate rulourile de pus in tava le ungem cu lapte si le bagam la cuptorul inchis pentru 15-20 de minute. Le scoatem si le mai ungem inca o data cu lapte si le mai bagam 10 minute. Apoi le scoatem si le ungem cu ou. Le mai bagam cam 5 minute, pana prind o culoare aurie.

Se scot pe platou si se servesc cu icre si masline.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Inainte de a termina de impachetat ruloul ungem capetele cu ulei ca sa fim siguri ca nu se desface.

2

Se aseaza in tava cu partea terminala in jos.

3

Cascavalul si kaizerul se taie fasii subtiri.

4

Nu se pune mult cascaval deoarece se topeste si iese din aluat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rocsi 1

09.11.2012, 20:47

La multi ani!

Bunica 1

09.11.2013, 07:02

La multi ani!

Rocsi 1

09.11.2013, 15:21

La multi ani!

COMENTEAZA

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Popricaș pă pui