Piept de pui cu smantana la cuptor

de LUK in Pui, 3 Feb 2011 | 4582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • 5-6 cartofi mai mici
  • 300ml smantana
  • 150gr cascaval ras
  • o bucata de praz(cam jumatate de fir)
  • o ceapa alba
  • 50ml supa de pui
  • 4 linguri de ulei de masline
  • sare ,piper dupa gust
  • o lingurita de boia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana la cuptor:

Pipeptul de pui se curata de pielite si se taie cubulete mici.Se condimenteaza cu sare si piper.Intr-un vas iena se pun 2 linguri din uleiul de masline si supa de pui apoi se aseaza bucatile de piept de pui.Se pun la cuptorul preincalzit la 180 de grade.Trebuie sa stea 20min inainte de a-l amesteca cu restul ingredientelor.


Intre timp curatam cartofii.Ii spalam si ii taiem cubulete.ii punem la fiert in apa cu sare si lasam sa fiarba 7-8 minute(doar pe jumatate trebuie s afie fierti)..


Cat timp fierb cartofii curatam ceapa si o taiem marunt.Procedam la fel si cu prazul.Le calim intro craticioara in cele 2 linguri de ulei de masline.Adaugam boiaua si cartofii prefierti..amestecam cat sa se coloreze si cartofii si dam deoparte.


Scoatem pieptul de pui din cuptor si punem amestecul de mai sus cu cartofi.


Lasam inca 20min la cuptor.Amestecam cascavalul cu smantana si putina sare si il punem peste cartofi.Mai lasam inca 10min si gata...eu l-am ornat cu gogosari murati pentru ca asa l-am si mancat...

 

TIPS-URI

1

Merge bine cu patrunjel verde tocat ...de data asta eu n-am avut..

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

kamy 1

04.02.2011, 18:21

papa buuuun

RuxyRux 1

04.02.2011, 23:03

O bunatate Luk!

LUK 1

05.02.2011, 10:09

Kamy..Ruxy..

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Shawarma