Pui cu conopida

de silvi0ara in Pui, 12 Mar 2010 | 3671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  pui
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura amidon
  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat
  • 1 conopida-1 kg
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu conopida:

Se taie puiul in bucati se spala bine,se usuca,apoi se pune ulei intr-o cratita si se rumenesc bucatile de pui pe toate partile.Se adauga apa cat sa acopere bine puiul se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic.Conopida se desface in buchetele si se lasa in apa rece 15 minute, sa iasa eventualele insecte.


Se pune apa cu sare la fiert si cand a dat in clocot se adauga conopida,se lasa sa fiarba 5-10 minute,(nu mai mult ca apoi ea mai fierbe impreuna cu puiul).Se scurge bine de apa si se adauga peste puiul din cratita,apoi se pun cele 2 linguri pasta de tomate si se mai lasa sa fiarba 5 minute,dupa care sa adauga 1 lingura de amidon desfacuta cu putina apa rece.Se lasa pe foc inca 10 minute.Se opreste focul si se adauga verdeata proaspat tocata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mon74 1

12.03.2010, 15:24

Si eu fac,e foarte gustoasa...insa burtica face figuri dupa aceea...se rotujeste un pic

mihaelar63 1

12.03.2010, 16:06

mon 74 fierbe conopida in apa cu sare si putin otet , nu pune capac pe oala cand fierbe si nu vei mai avea probleme

silvi0ara 1

12.03.2010, 18:10

Asa este,si eu fierb conopida separat.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu bere