Pui cu cuscus si sos de rosii

de alilianaa in Pui, 12 Mai 2014 | 5769 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g cuscus
  • 3 fire ceapa verde
  • un morcov mai mic
  • 5 linguri pasta de rosii
  • 40 ml ulei
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 3 pulpe de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cuscus si sos de rosii:

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Punem pulpele spalate, sterse si portionate, date cu sare, cimbru piper si le lasam cateva minute pe fiecare parte. Le scoatem pe servetele absorbante.  

In uleiul repectiv adaugam ceapa, morcovul tocate marunt si cuscus-ul. Le lasam la calit impreuna 4-5 minute, adaugam carnea si punem apa.  

Lasam sa fiarba pana la pregatirea finala. Spre final se adauga sosul de rosii, patrunjelul tocat marunt. Potrivim de sare, dupa gust.

Se da la rece. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cuscus si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

13.05.2014, 10:06

Bun ce ne-ai adus aici

Lavinia 1

13.05.2014, 11:26

foarte gustos

alilianaa 1

13.05.2014, 21:16

va multumesc mult.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos de legume cu garnitura de cus-cus