Pui cu cuscus si sos de rosii

de alilianaa in Pui, 12 Mai 2014 | 1222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g cuscus
  • 3 fire ceapa verde
  • un morcov mai mic
  • 5 linguri pasta de rosii
  • 40 ml ulei
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 3 pulpe de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cuscus si sos de rosii:

Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Punem pulpele spalate, sterse si portionate, date cu sare, cimbru piper si le lasam cateva minute pe fiecare parte. Le scoatem pe servetele absorbante.


In uleiul repectiv adaugam ceapa, morcovul tocate marunt si cuscus-ul. Le lasam la calit impreuna 4-5 minute, adaugam carnea si punem apa.


Lasam sa fiarba pana la pregatirea finala. Spre final se adauga sosul de rosii, patrunjelul tocat marunt. Potrivim de sare, dupa gust.


Se da la rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cuscus si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

13.05.2014, 10:06

Bun ce ne-ai adus aici

Lavinia 1

13.05.2014, 11:26

foarte gustos

alilianaa 1

13.05.2014, 21:16

va multumesc mult.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Cous cous cu legume