Pui cu fasole verde si sos de smantana

de Corinuta in Pui, 16 Oct 2010 | 7719 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g fasole verde pastai
  • un piept de pui dezosat si fara piele
  • 200 ml smantana
  • 250 ml supa de legume
  • 4 linguri faina
  • 50 g unt
  • 50 g cascaval ras
  • 1 ceapa mare
  • 5-6 linguri ulei
  • 2-3 fire de cimbru
  • sare,piper alb macinat
  • nucsoara rasa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu fasole verde si sos de smantana:

Pieptul de pui se prajeste in ulei pe toate partile timp de 10 minute, se lasa sa se raceasca, apoi se taie fasii.


Se pune la fiert cimbrisorul in 2 l de apa cu sare, iar cand fierbe se adauga fasolea. Se fierbe cateva minute pana se inmoaie, apoi se strecoara, se clateste cu apa rece si se scurge bine.


Se prajesc in unt 2 linguri de faina, apoi se adauga supa si smantana si se fierbe un sfert de ora la foc mic, amestecand continuu. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara, apoi se adauga cascavalul ras si se amesteca bine.


Ceapa curatata si taiata felii se tavaleste prin faina ramasa si se prajeste in uleiul ramas.Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade.


Intr-un vas termorezistent uns cu unt se aseaza fasolea amestecata cu pieptul de pui. Se toarna sosul deasupra si se presara ceapa prajita, apoi se da la cuptor ptr aprox. 20 de minute.

 

TIPS-URI

1

In loc de ceapa puteti presara deasupra cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fasole verde si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Corinuta 1

18.10.2010, 16:19

Medi, multumesc din suflet!

Corinuta 1

18.10.2010, 16:20

Mena, si tie

Corinuta 1

18.10.2010, 16:20

Laly, Nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Snitel elvetian