Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci

de laylalala in Pui, 12 Mar 2010 | 5482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaja rasa si zeama de la 2 lamai verzi
  • 2 linguri miere
  • 2 lingurite ghimbir macinat
  •  1 lingura ulei de masline
  •  4 piepti de pui, fara pielita si os
  • 900 gr cartofi dulci, curatati si taiati cubulete
  • 1 conserva (400 gr) fasole verde pastai, scursa
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci:

Amesteca coaja rasa de la 1 lamaie verde si zeama de la 2 lamai verzi cu mierea, ghimbirul macinat, uleiul de masline si putina sare.Fa cate 3-4 taieturi pe suprafata fiecarui piept de pui.Unge pieptii de pui cu amestecul cu ghimbir si lasa-i 10 minute deoparte. Intre timp fierbe cartofii dulci in apa cu sare timp de 15-25 minute pana cand s-au inmuiat apoi scurge-i si paseaza-i impreuna cu coaja rasa de la 1 lamaie verde, sare si piper dupa gust. Incinge o tigaie tip gratar si adauga pieptii de pui, prajindu-i pe ambele parti pana cand s-au facut si s-au caramelizat.Serveste puiul cu piure de cartofi dulci si fasole verde pastai alaturi.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ghimbir si piure de cartofi dulci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!