Pui cu legume la cuptor

de ancutsa in Pui, 22 Feb 2017 | 439 vizualizari

 

Pui (fiecare are partea lui preferata, de aceea am pregatit si pulpe, si aripi, dar si un piept) cu cartofi, frunze de praz, ardei gras rosu si rosii pentru o nota dulce, cu mirodenii si vin alb pentru a le fragezi.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe, 2 aripioare si 1 piept de pui
  • 1 pahar cu vin alb
  • putin ulei
  • 2-3 pahare de apa
  • 5 cartofi mai mari
  • sare, piper si cimbru dupa gust
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la cuptor:


Se spala pulpele si aripioarele de pui si se parlesc, apoi se asaza in tava in care am pus un strat subtire de ulei.


Se adauga si pieptul de pui, legumele preferate si doi catei de usturoi.


Apoi se presara cu mirodenii, se boteaza cu 2 pahare de apa si se binecuvanteaza cu un pahar de vin alb.


Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora si un pic sau pana se rumenesc.


Se servesc alaturi de cei dragi si cu multa voie buna!



Pofta Buna!



Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:


http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/pui-cu-legume-la-cuptor.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

kytz 1

22.02.2017, 22:06

Un meniu delicios!

mirela0911 1

23.02.2017, 11:10

Bun pentru prânz!

ancutsa 1

23.02.2017, 14:07

Kytz, Mirela, va multumesc mult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Pui cu ananas- mancare chinezeasca