Pui cu legume la cuptor

de Ancutsa in Pui, 22 Feb 2017 | 2708 vizualizari

 

Pui (fiecare are partea lui preferata, de aceea am pregatit si pulpe, si aripi, dar si un piept) cu cartofi, frunze de praz, ardei gras rosu si rosii pentru o nota dulce, cu mirodenii si vin alb pentru a le fragezi.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe, 2 aripioare si 1 piept de pui
  • 1 pahar cu vin alb
  • putin ulei
  • 2-3 pahare de apa
  • 5 cartofi mai mari
  • sare, piper si cimbru dupa gust
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume la cuptor:

 

Se spala pulpele si aripioarele de pui si se parlesc, apoi se asaza in tava in care am pus un strat subtire de ulei.

Se adauga si pieptul de pui, legumele preferate si doi catei de usturoi.

Apoi se presara cu mirodenii, se boteaza cu 2 pahare de apa si se binecuvanteaza cu un pahar de vin alb.

Se dau la cuptorul preincalzit, la foc mediu, cam o ora si un pic sau pana se rumenesc.

Se servesc alaturi de cei dragi si cu multa voie buna!

 

Pofta Buna!

  

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/pui-cu-legume-la-cuptor.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui gatit cu orez basmati si mazare