Pui cu legume si sos alb cu oregano

de laura_n in Pui, 18 Noi 2012 | 2722 vizualizari

 

Ceva rapid si gustos pentru teroristii mei. Sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • o punga legume congelate( porumb, mazare, morcov, orez, ciuperci)
  • un piept pui dezosat (cam 600 gr)
  • ulei masline
  • un cub unt
  • 2 lg faina
  • 400 ml lapte
  • oregano uscat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume si sos alb cu oregano:

SE spala pieptul de pui si se usuca cu un servet. Se taie cubulete si se pune la rumenit intr-o tigaie cu putin ulei masline.


Dupa ce s-a rumenit bine, se adauga legumele si se amesteca putin cu lingura ca sa se imprastie uniform in tigaie. Se sareaza dupa gust si din cand in cand se mai adauga putina apa cat sa sfaraie legumele.


Intr-o cratita se pune la topit un cub de unt, dupa ce s-a topit, se adauga faina si se lasa un pic sa se rumeneasca, apoi se adauga laptele putin cate putin si se amesteca pana se obtine un sos alb. Se sareaza, se pipereaza si se adauga o lingurita oregano. Se mai lasa putin la fiert si se da deoparte, cu un capac deasupra.


Se serveste cate o portie de pui cu legume, se toarna deliciosul sos deasupra si se completeaza cu castraveti in otet.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume si sos alb cu oregano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

laura_n 1

19.11.2012, 17:37

va multumesc mult

laura_n 1

19.11.2012, 17:37

Merisor, da)

Bya Ralu 1

24.11.2012, 20:54

hmmm ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana