Pui cu nuca de cocos

de Miha in Pui, 3 Feb 2010 | 2289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 1 ou
  • 50 g nuca de cocos
  • sare si piper alb
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu nuca de cocos:

Copanelele le curatam de piele, le condimentam dupa gust cu sare si piper, dupa care le trecem prin oul batut.


Pe o farfurie intinsa punem nuca de cocos si tavalim fiecare copanel, acoperind foarte bine.


Punem intr-un vas termorezistent, uns cu putin ulei si dam la cuptor, la foc mediu, pana se rumenesc.


Se servesc cu garnitura preferata. Eu am facut un pilaf cu legume.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

16.02.2010, 15:35

super arata! am facut si eu prima data dar le-am prajit in ulei si nu mai e la fel.A doua oara am facut asa la cuptor cum zici tu si e alta treaba!

Miha 1

16.02.2010, 19:17

Prajit in ulei n-am facut.

lia maria 1

26.02.2010, 16:49

Foarte interesant , cu nuca de cocos nu am mai facut niciodata...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din pulpe de pui cu prosciutto crudo