Tocanita de legume cu piept de pui

de AnyCostescu in Pui, 23 Aug 2012 | 6792 vizualizari

 

e joi e abia ora 10.45 dar caldura de afara e insuportabila...de ce sa pierdem timpul in bucatarie cand putem gati ceva simplu rapid si gustos...

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 3 ardei(rosu, galben ,verde)
  • 2 morcovi
  • 1 rosie
  • 1 ceapa mare
  • jumatate vanata
  • jumatate dovlecel
  • patrunjel
  • condimente(busuioc,cimbru,rozmarin,piper)
  • sare
  • bulion
  • usturoi
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu piept de pui:

Legumele se spala, se curata si se taie cum doriti dumneavoastra. Se calesc in ulei de masline pana se inmoaie un pic. Se pune pieptul de pui taiat bucati. Se pune o cana cu apa si se lasa la fiert pana scade. Cand a scazut se pune bulion, usturoi si condimente. Se mai lasa sa dea un clocot si e gata.


Eu am inchis si am pus niste busuioc proaspat pt aroma. Merge foarte bine cu muraturi sau iaurt de casa cum am servit si noi :d


Bon apetit :D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

23.08.2012, 23:18

Bun

Bya Ralu 1

25.08.2012, 09:41

ce bine arata!am trecut la favo

AnyCostescu 1

25.08.2012, 10:57

mersi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din aripioare de pui