Pui cu smantana

de dakris in Pui, 9 Feb 2012 | 1625 vizualizari

 

Simplu si bun, o portie de pui cu smantana :).

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 300 g smantana 
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • piper
  • busuioc
  • cimbru
  • rozmanrin
  • 2 linguri faina
  • marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Intr-un castron se pune carnea taiata cubulete, se condimenteaza, se toarna putin ulei si se lasa cca 30 min sa se aromatizeze. O prajim intr-o tigaie teflonata (in care am adaugat putin ulei) pana se rumeneste un pic.


Se adauga ceapa maruntita si o cescuta de apa incalzita si se acopera cu un capac cateva minute sa se inabuse totul.


Cand ceapa s-a inmuiat se adauga smantana si, dupa cateva minute, turnam si faina dizolvata in apa. Daca este necesar mai punem putina apa in reteta de pui cu smantana .


Dupa ce fierbe cateva minute, se adauga usturoiul pisat. Mai lasam un pic pe foc. La final se adauga mararul.


Puiul cu smantana se serveste cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

Cand preparati pui cu smantana puteti renunta la  usturoi si marar, caz in care se simte gustul de smantana mai intens.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

jolygina 1

09.02.2012, 20:34

foarte gustos

MIUTA 1

10.02.2012, 11:06

Foarte bun...si mamaliga

Panacris 1

13.02.2012, 16:38

Delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor