Papricas cu piept de pui si mazare verde

de mihaelar63 in Pui, 20 Iun 2012 | 3381 vizualizari

 

Repede , repede , in maximum 30 minute trebuie sa gatesti ceva . Nu intra in panica , daca ai in congelator rezerva stratergica te descurci !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui
  • 500 gr mazare verde congelata
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 linguri pasta ardei
  • 2 linguri faina alba
  • 1 varf cutit boia rosie
  • 1 varf cutit piper macinat
  • 1 varf cutit chimion
  • sare
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas cu piept de pui si mazare verde:

Prajiti in ulei pieptul de pui taiat fasii.


Adaugati ceapa taiat marunt , sare , pasta de ardei , boiaua , faina si chimionul .


Caliti totul si amestecati 1-2 minute apoi adaugati mazarea verde si apa cat sa fie totul acoperit .


Fierbeti 15 minute , incercati daca carnea e fiarta .


Adaugati smantana, piperul si verdeata .


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu piept de pui si mazare verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Angelina_Elena 1

21.06.2012, 16:24

BuburuzaBubu 1

21.06.2012, 18:56

tareee buuun

Sim0na 1

21.06.2012, 19:58

Foarte buna!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Papricas cu galuste