Piept de pui la tigaie

de Oana in Pui, 28 Apr 2009 | 10813 vizualizari

 

Dupa ce sa face foarte rapid mai are tupeul sa fie si foarte gustos Pieptul de pui se poate manca cu diferite salate sau garnituri. Iata cum l-am facut eu in…15 minute!?!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • sare
  • piper
  • praf de usturoi
  • boia dulce
  • busuioc
  • menta
  • o cescuta de vin alb
  • 3 linguri cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la tigaie:

Pieptul de pui dezosat l-am spalat, l-am curatat de grasime si piele, apoi l-am taiat fasiute subtiri.

Intr-o tigaie am pus 3 linguri de ulei de palmier, apoi am pus puiul si l-am lasat putin la rumenit, pe toate partile. Apoi am adaugat toate condimentele dupa gust si cescuta de vin alb. L-am lasat sa scada pana s-a evaporat vinul, intorcand din cand in cand puiul. Si gata!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

deyutzky 1

26.06.2011, 00:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

katty

5392 puncte

Constelatialeu

4752 puncte

mihaelar63

4714 puncte

Rocsi

4666 puncte

Panacris

3686 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Croque Madame/Croque Monsieur
  • 28

    J

  • 29

    V

  • 30

    S

  • 31

    D

  • 01

    L

  • 02

    MA

  • 03

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Inghetata cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:22

Tort racoros cu capsuni

de VI 1

ieri la 09:20

Salau si stiuca la cuptor

pe 01.06 la 20:56

Miel cu usturoi si otet balsamic

pe 01.06 la 20:30

Desert tarta cu capsuni si faina de migdale

pe 31.05 la 22:49

RETETA RECOMANDATA
Pui Stroganoff