Paste cu pipote picante

de Dya Daniela Andrei in Pui, 15 Mai 2013 | 4828 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cuiburi de paste
  • 1 kg pipote
  • 2-3 cepe potrivite
  • 1 capatana de usturoi
  • 2-3 foi de dafin,
  • busuioc dupa gust
  • rozmarin dupa gust
  • o lingurita de chili,
  • sare dupa gust
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri cu suc de rosii sau bulion
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pipote picante:

Pastele le punem la fiert intr-o oala cu apa, in care am adaugat sare, 2-3 foi de dafin, usturoi feliat, busuioc si patrunjel tocat. Separat pregatim pipotele. Intr-o craticioara calim ceapa pe care o vom adauga peste pipotele usor prajite. Condimentam dupa gust, adaugam usturoiul (felii) si sucul de rosii sau bulionul si lasam la foc mic sa se patrunda bine. Presaram patrunjel proaspat si le servim calde.


Sa aveti pofta!


Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pipote picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Dya Daniela Andrei 1

15.05.2013, 18:54

Rocsi 1

15.05.2013, 21:50

Dya Daniela Andrei 1

16.05.2013, 00:24

Multumesc Rocsi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole
  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui cu paste