Pui cu smantana

de camelia75 in Pui, 12 Sep 2013 | 3908 vizualizari

 

Dupa o vara in care n-am avut concediu,plina de probleme,revin cu o reteta care sper sa fie placul multora.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4-5 catei de usturoi pisati
  • 50 ml Ulei de masline/floarea soarelu
  • 2 buc Cepe albe/rosii
  • 400 gr Smantana
  • 1 lingura Faina
  • 1 cana supa de pui/apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

1.Curatati si spalati pulpele de pui,apoi puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute.Dupa ce au fiert le scoateti din apa si le lasati la scurs.


2.Intr-o tigaie incingeti uleiul si prajiti pulpele pe ambele parti.Scoateti pulpele pe o farfurie pe care ati asezat servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.


3.Taiati ceapa marunt,apoi o caliti in uleiul in care ati prajit carnea pana devine translucida(3-4 minute),apoi adaugati faina si mai lasati la calit inca 3-4 minute amestecand continuu.


4.Adaugati smantana,usturoiul si potriviti cu sare si piper dupa gust.Daca sosul este gros subtiati-l cu supa de pui.


5.Adaugati in sos pulpele de pui si mai lasati sa fiarba 4-5 minute.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

12.09.2013, 20:15

Ce buuun si gustos

Panacris 1

12.09.2013, 20:16

camelia75 1

12.09.2013, 20:49

Fetelor,v-am simtit lipsa!! Va pup dulce!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana la tigaie