Pui cu smantana si orez

de Miha in Pui, 28 Noi 2011 | 3392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • boabe de piper verde
  • boabe de ienibahar
  • boabe de coriandru
  • 2 foi de dafin
  • ~500 g smantana
  • 1 ceapa
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita amidon
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana orez
  • verdeata
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana si orez:

Pieptul de pui taiat cubulete se pune la fiert in apa cu putina sare, condimentele boabe si frunzele de dafin. Se spumuieste de cate ori este nevoie. Cand pieptul de pui este fiert se scoate pe o farfurie si se pastreaza la cald.



Zeama se strecoara. Punem orezul la fiert in aceasta zeama aromata.



Ceapa tocata marunt se caleste usor in putin ulei de masline. Se adauga cubuletele de piept de pui si se rumenesc usor pe toate partile.



Intr-un castron amestecam smantana cu galbenusul, amidonul si usturoiul pisat. Turnam peste carne si omogenizam. Adaugam cateva linguri de orez fiert si mai dam cateva clocote. Potrivim gustul de sare.



Se serveste cald cu restul de orez fiert si verdeata tocata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana si orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

28.11.2011, 14:16

am luat din tati numa' din inghetata nu ci si asa ma doari gitu

Teo 1

28.11.2011, 20:52

gustos, gustos!

Miha 1

01.12.2011, 10:35

Gabi, sa-ti fie de bine.
Gatul trece c-o tuica fiarta.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Pui cu smantana si legume