Pulpe de pui pe pat de legume

de mihaelam90 in Pui, 2 Feb 2014 | 3502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4-5 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • cibru
  • 2 linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de legume:

Se taie carofii, morcovul si ceapa si se aseaza intr-un vas yena, peste care punem pulpele unse cu ulei si condimentate cu sare, piper si cimbru.

Adaugam un pahar cu apa si peste vas se pune o folie de aluminiu. Se da la cuptor pentru 30-45 minute, iar cand legumele si carnea s-au fiert, indepartam folia si mai lasam la cuptor inca 20 minute pentru a se rumeni putin.

Pofta mare!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu curry si usturoi